You are currently viewing Pa bila je na sniženju!

Pa bila je na sniženju!

Da, izgovarate to, znam…

Slažem se da sniženja jesu sjajna, radujem im se i sama ali gotovo nikad ne kupim nešto usput samo zato što je sniženo. Pogotovo zato što ne morate imati nešto jer je eto u trendu, poneki komad da ali uvek je bolje imati vanvremenske komade koji će se uklopiti u svaku sezonu i svaki novi trend.

Sniženja čekam za ono što mi se stvarno dopada ali mi nije neophodno tog trenutka kada je stiglo u radnju i prilično precenjeno za moj ukus. Sačekam neko vreme i kupim po prihvatljivoj ceni. Ne, nećete čekati predugo, brzo dođu sniženja, i dok trepnete imate sako u koji ste se zaljubili i još vam je ostalo novca za torbu koja će se savršeno uklopiti i uz prošlogodišnji kaput i čizme.

U međuvremenu osmislim uz šta sve mogu da iskombinujem to što je tek postavljeno u izlog i u kojim prilikama bih mogla ih da nosim. I to je neka vrsta testa, ako pomislim da to ne mogu obući više puta ili nositi na više načina, preskačem, koliko god da je sniženo.

Sigurno da vam ne treba crna haljina sa tufnama u roza boji, nacigovana ispod grudi dok su rese u indigo plavoj raspoređene po džepovima samo zato što je baš jeftina, zar ne? Basic uvek ali komplikovane teksture, kolori, modeli i dizajn, nema potrebe.