You are currently viewing Inspiracija

Inspiracija

Posmatram je dok u uglu sobe papučicom pokreće staru bakinu mašinu. Neobična tkanina brzo postaje haljina za sutrašnju novogodišnju noć.. Izgledala je sjajno u njoj tako lepa i nasmejana. Sećam se i koliko sam uživala u popodnevima kada bi nam u kuću dolazile te jednostavne žene kojima bi se raspoloženje menjalo dok ih je mama oblačila u odeću koju do tada nikada nisu ni pomišljale da nose. Ogledale su se zadovoljne onim što vide i odlazile iz našeg stana koračajući potpuno drugačije.
Mnogo godina kasnije naučila sam da se to zove samopouzdanje. Već tada sam znala da na neki način želim da budem deo tog osećaja ženama koje budu prolazile i kroz moj život…

Mama me i dalje inspiriše, često pomislim kako me podseća na one divne, ležerne Italijanke koje tako lako učine da izgledaju kao da su izašle sa filmskog seta…i budem ponosna.

A kada smo kod ponosa tu su i one…moje pametne, lepe, uspešne i tako jedinstvene prijateljice…godinama su moj vetar u leđa u svemu pa tako i u ovoj novoj avanturi…koliko sam im samo zahvalna.

Tu ste i vi, devojke i žene koje traže svoj put, mame, supruge, poslovne žene, žene od milion želja i ideja… koje ponekad samo žele i da im se malo pojednostavi svakodnevica. Volim da mislim i bilo bi mi zadovoljstvo da vam je moja pomoć na tom putu značajna…Da učinim da se i uz taj odraz u ogledalu, pored svega što ste postigle ili želite postići, osećate posebno, ženstveno, važno i nesavladivo.

P.S. Znate kako kažu da treba da se oblačimo i nosimo lepo pre svega zbog sebe i sa tim se apsolutno slažem ali moram priznati da se ponekad obučem posebno lepo i za mog posebnog muškarca i da znate osećaj je sjajan…

Pogotovo što znam da negde iz prikrajka te trenutke doterivanja posmatra i moja devojčica…